Nieuws

Een versje voor jou

Warme woorden voor de bijzondere momenten van het leven
De mooiste gelegenheidsteksten van Toon Hermans

Wie is er niet al eens op zoek gegaan naar een gedichtje voor een vreugdevol of moeilijk moment, zoals een verjaardag of een overlijden? Want zelf iets schrijven blijkt niet altijd zo eenvoudig. Daarom komt men ook vandaag de dag nog vaak uit bij een versje van Toon Hermans, de meester van het korte, toegankelijke, maar o zo fijnzinnige gedicht.

Dit boek biedt een zorgvuldige selectie van de mooiste gelegenheidsversjes uit zijn hele oeuvre.

‘Een versje voor jou is’ leverbaar vanaf 17 april 2024


Toon Hermans Scheurkalender 2025

Tiende editie van de succesvolle Toon Hermans-scheurkalender, Een jaar met Toon 2025. De teksten van Toon Hermans zijn heerlijk helder geschreven, ontroerend en tijdloos. Maar tussen de regels door lees je ook altijd een diepere gedachte. Dat is de blijvende kracht van het uitgebreide oeuvre van Toon Hermans, die onophoudelijk aan het schrijven en dichten was. Teksten die blij maken en die troosten.

Leverbaar vanaf 13 augustus 2024


Nieuwe Toon Hermans Agenda 2025

Leverbaar vanaf 25 mei 2024 de nieuwe Toon Hermans weekagenda 2025.

Ook dit jaar weer een prachtig geschenk voor anderen of jezelf met de mooiste schilderijen, tekeningen en versjes van Nederlands bekendste cabaretier Toon Hermans.


Nieuwe Toon Hermans Maandkalender 2025

Leverbaar vanaf 25 mei 2024 de nieuwe Toon Hermans maandkalender 2025.

Ook dit jaar weer een prachtig geschenk voor anderen of jezelf met de mooiste schilderijen, tekeningen en versjes van Nederlands bekendste cabaretier Toon Hermans.


Helemaal Toon

De ultieme Toon Hermansbloemlezing met nieuwe ongepubliceerde teksten.

Toon Hermans heeft een leven lang geschreven, vaak met een sterk persoonlijk en autobiografisch karakter. Uit die vele duizenden pagina’s gepubliceerd én ongepubliceerd materiaal werden de beste en meest relevante teksten geselecteerd en in chronologische volgorde gezet.

Helemaal Toon is leverbaar vanaf 18 oktober 2022


De succesvolle cadeauboekjes in een nieuwe jas

  • Van de vijf themabundeltjes van Toon Hermans werden 50.000 exemplaren verkocht
  • Eeuwige verzen over geluk, liefde, troost, wijsheid en humor die het hart van ieder mens raken
  • Nu in een jonge, frisse vormgeving bedacht door de kleindochters van Toon

Toon was de koning van de simple grap, de man die regelde dat mijn ouders na een bezoek aan hem weer een jaar verliefd waren. Hij gaf mensen de lol in hun leven terug.Youp van ‘t Hek

Wat maakte Toon Hermans uniek? Waarom verkozen de lezers van De Telegraaf hem in 1999, een jaar voor zijn dood, tot ‘artiest van de eeuw’? Omdat hij hele generaties onbedaarlijk heeft doen lachen en diep ontroerd. Omdat hij het dagelijkse bestaan zo spits en vrolijk wist te relativeren, met pretentieloze grapjes, versjes en liedjes. Omdat hij zo dicht bij ons leek te staan, als een vriend van het huis.

Maar hoe populair Toon ook was als theaterman, het zouden wel eens zijn geschriften kunnen zijn die de komende generaties zullen onthouden en bewonderen. Vooral de verzen van Toon blijven mateloos populair. Het zal nog eeuwen duren voor die allemaal uit het gezichtsveld en de culturele canon van de Lage Landen verdwenen zullen zijn.


Toon Hermans Nieuw Gebedenboek Paperback voor €14,99

Uit voorraad leverbaar: Toon Hermans Nieuw Gebedenboek.

Zijn mooiste spirituele teksten.
Met de mooiste gebeden, maar ook met meditatieve en spirituele teksten en zelfs wat milde humor.
 
 

Instagram

De Toon Winkel heeft nu ook een Instagram account, volg ons voor de leukste plaatjes, versjes, tekeningen en foto’s van Toon Hermans.


Toon Winkel haalt € 2.606,98 op voor het Toon Hermans Huis

Donderdagochtend reikte Robert Notermans, eigenaar van de Toon Winkel in het voormalige pand van V&D aan de Markt in Sittard, een cheque van € 2.606,98 uit aan Lia de Loey, directeur van het Toon Hermans Huis Sittard. Meer info…


Blijf altijd op de hoogte van het laatste Toon Hermans nieuws!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief via deze link en mis niets.

Foto: © Gaby Hermans


Toon komt thuis in Sittard

toonthuis

Het 100ste geboortejaar van Toon Hermans werdt groots gevierd met de Toon Thuis belevingsexpo in het voormalige V&D pand op de Markt in Sittard.


Toon Hermans YouTube kanaal

Abonneer u op het YouTube-kanaal van Toon Hermans.

 


Winkelwagen
Scroll naar boven