Nieuws

Uit voorraad leverbaar vanaf 10 oktober 2017

Toon Hermans – Clownerietjes

Het liefst noemde Toon zichzelf een clown. Zijn cartoons en tekeningen met een fijne woordspeling erbij noemde hij dan ook niet toevallig ‘clownerietjes’. Eenvoudige grapjes, schijnbaar achteloos bedacht, zonder veel uitleg eromheen. Het werd ook de titel van een bundel cartoons uit 1975, opgedragen aan zijn vrouw… Rietje. Speciaal voor de herdenking van de 100ste verjaardag van Toon selecteren we uit zijn hele oeuvre de beste cartoons die de tand des tijds hebben doorstaan.

Nieuwe Toon Hermans Agenda en Kalender 2018

Vanaf 4 mei 2017 uit voorraad leverbaar de nieuwe Toon Hermans weekagenda 2018 en de maandkalender 2018. Ook dit jaar weer een prachtig geschenk voor anderen of jezelf met de mooiste schilderijen, tekeningen en versjes van Nederlands bekendste cabaretier Toon Hermans.

Toon Winkel haalt € 2.606,98 op voor het Toon Hermans Huis

Donderdagochtend reikte Robert Notermans, eigenaar van de Toon Winkel in het voormalige pand van V&D aan de Markt in Sittard, een cheque van € 2.606,98 uit aan Lia de Loey, directeur van het Toon Hermans Huis Sittard. Meer info…

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Toon Hermans nieuws!

meld u nu aan voor onze nieuwsbrief via deze link en mis niets.

Toon komt thuis in Sittard

Het 100ste geboortejaar van Toon Hermans werdt groots gevierd met de Toon Thuis belevingsexpo in het voormalige V&D pand op de Markt in Sittard.

toonthuis

 

Een nieuw YouTube kanaal

Abonneer u op het nieuwe YouTube-kanaal van ‘100 jaar Toon Hermans’. Daar worden elke week ook twee nieuwe video’s gepubliceerd.